Spetec firması 40 yılı aşkın deneyimi ile, kimyasal enjeksiyon teknolojinden geliştirdiği yenilikçi ürünler ile tüneller, metro istasyonları, barajlar ve bodrumlar gibi yer altı yapılarının su yalıtımında ve yer altının şartlandırılması, toprak takviyesi, pıhtılaşma, levha kaldırma ve kimyasal muhafaza için kullanarak çözümler sunmaktadır. Ürün gamını önleyici su yalıtım ürünleri ile iyileştirici su yalıtım ürünler ana başlıkları altında düzenleyen firma, PU ve akrilik içerikli çözüm ürünleri sunmaktadır. Hidrofobik poliüretanlar ve hidrofilik poliüretanlar, projelerde kullanıma bağlı olarak katalizörler ile birlikte süreci hızlandırılabilirler, en doğru çözümü sunarlar. Poliüretan malzemeler çok yüksek kimyasal direnç gösteren malzemeler olup, değişen derecelerde esneklik, viskozite, genleşme oranlarına sahiptir. Uzun ömürlü, başarılı bir onarım ve su yalıtım çözümü için en doğru ürünü işin başında çözmek çok önemlidir.

Dünyanın pek çok yerinde referans ürünlerinin yanı sıra, uzman kadrosu, projelere çözüm odaklı yaklaşımı ile de dünya çapında enjeksiyon alanında aranan markalardan biri konumundadır.

Londra Heathrow havalimanı tünellerinden, Hollanda Statenweg tüneli, Belçika Braine Alleud projesine kadar geniş bir referans aralığı bulunan firma, teknik projelerde teknik hizmet desteği sunmaktadır.

Ürün gamı dışında araştırma ve geliştirme konusunda, sürekli olarak geliştirilen ürün ve üretim teknolojisi de markanın başarısında mihenk taşı durumundadır. Geliştirmeden teslimata tüm sürecin, ISO 9001 standartlarına uygun olarak Belçika Wommelgem’de üretilen ürünler, Cermix markamız ile ülkemizde de ihtiyaç duyan bayiler, şantiye ve teknik çözüm aranan projeler için temin edilebilir olacaktır.

Spetec Su Yalıtımı Broşürü için tıklayınız.